Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensa

Omringad av det dynamiska springadet omkring
Känna det hårda asfalten på sulorna

Bilar som tutar
Reklam överallt

Fotsteg
Ljud av konversationer
Skratt
Hundskall

Hundra olika parfymdoft som sveper förbi

Inget avleder uppmärksamheten

Jag är på en lugn promenad med henne
Och hennes doft är underbar...




Fri vers av Ermal Hatipi
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-20 02:14



Bookmark and Share


  fossie
Å! Very nicely done! Snyggt, med ett oførutsægbart slut, som træffar rakt i magen! BRAVO!
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Den överträffar all parfym.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ermal Hatipi