Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror jag att hon förstår, att hon räddar mitt liv....


Livräddarhunden


Min älskade
hund
får ut mig
när jag
behöver det
fast inte vill

Hon får mig
att tänka
på något
annat än
saknaden
efter hennes
älskade
husse

Hon får mig
att förstå
hur enkelt
livet kan
vara
när hon
i varje stund
bara är
glad
helt enkelt
glad

Varje promenad
är ny och hon
blir lika
lycklig precis
varje gång
jag rasslar
med kopplet

Min hund
får mig
att känna
ro och
värme
närhet
och lycka

När hon tror
att ekorren
sitter i trädet
och ska försöka
att klättra upp
måste jag
gapskratta
och när hon
och katten
kapplöpas och
hon alltid tror
att hon ska få
tag i honom
och varje gång
hoppar han in
i en buske och
hon står där
lika förvånad
varje gång

Min hund räddar
mig från att
ledas ihjäl




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 12:32



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Djuren vet att leva i nuet! Fint skriven poesi om kärleken och tacksamheten du känner för denna din trofasta vän!
2007-11-09

  * Ammi *
djur är fina vänner, vänner i nöden som man säger. skaffa gärna en valp så får du ändå trevligare! kram
2007-11-09

  Lyckohäxan Enediel
Åh så fint skrivet om kärleken till din hund...
Visst tror jag hundar förstår...absolut...
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP