Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


känslor gömda
djupt i hjärtats vrå

smärtsamt
att det blivit så

en stilla undran
hur du mår

tid att utforska
var jag står

längtar efter dig
extra mycket just idag

du är du
och jag är jag

tårar strilar
över kinden

jag låter dem torkas bort
av vinden













Fri vers av Marreb
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 15:17



Bookmark and Share


  Gawain
Så sorgligt... men vackert på nåt vis. Det är något speciellt med den där hemsksköna bitterljuvheten. Den känns så förfärligt mycket mer det mesta annat..
2007-11-09

    eva m h
Fin saknaddikt!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb