Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser upp mot en spännande himmel


Manligg


Jag står

inte

utan

ligger
ödmjukt

vid livets fot




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-09 16:47



Bookmark and Share


  VITRIOL
Vacker manlighet, ödmjukt personifierad.
2007-11-12

  Annmargreta
Låter verkligen skööönt!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris