Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp


Du sa; \"STOPP

Försök INTE sticka opp\"


Du trycker ner

Jag finns ej mer


Jag ger mig EJ!

Du kan inte hindra mig






Fri vers av Marreb
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 17:57



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Så konkret nästan övertydligt, vill nästan att texten flödar ut mer, styrkan i texten föder funderingar. Bra.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb