Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterligare ett ex.


Hej då.

Den man jag aldrig blev
borde blivit ganska bra
med allt man ska ha

Tyvärr blev jag rätt skev
kanske inte som man ska
men sån blev iallafall ja\'

I alla klaver jag klev
saker som jag aldrig sa
så alla förstår att du vill dra


Minns bara det jag skrev




Övriga genrer av emilf77
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-11-09 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77