Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade är död. Men det faktum att han en gång valde mig, älskade mig, kvarstår.


Utvald


Han valde
mig
att leva
med
att älska
över allting

och gjorde det också

Att han är död
tar inte bort
det faktum
att han en
gång valde
mig att jag
är utvald




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 22:15



Bookmark and Share


  LassO
Att vara vald eller utvald, är ju speciellt, alla blir det inte så njut av det... precis som du skriver
2007-11-10

    eva m h
Det är stort!
2007-11-09

  Rachel Roth
så måste det vara!.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP