Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags uppföljning på Som en fallen sten.


Tomma ord

Hennes tomma ord
spränger i mitt huvud.

Kärleksfulla lögner
fyller mitt hjärta.

Tillbaka får hon
hård ord och hatiska sanningar.

Sakta klättrar
jag upp från brunnen.

Blöt och sliten
kastar jag henne tillbaka.

Där hon satte mig
i hopp om kärlek och glädje.




Fri vers av Nhero
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-05-05 15:40



Bookmark and Share


  Dagg
Käleksfulla lögner och hatiska sanningar... Fullpott!
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero