Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

dagarna

passerade

utan mening

 

på nätterna

låg jag sömnlös

undrandes

om vad morgondagen

hade att erbjuda

 

 

det visade sig att

du

var ett erbjudande

jag inte kunde säga nej till

 

 

nu för tiden

ligger jag fortfarande sömnlös

om natten

men jag har

i alla fall någon

att hålla om 




Fri vers av Patrick K
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-10 01:21



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
riktigt bra ett flöde med frågor som kräver svar och ger det! snyggt!
2007-11-11

  albertina
dagarna passerade utan mening.
på nätterna låg jag sömnlös undrandes om vad morgondagen hade att erbjuda.
En väldigt bra text om undran till livet och dess erbjudanden. Starkt och innerligt berör du även denna gång med en meningsfull text. Tack=)
2007-11-10

    ~maria~
åh va sött skrivet,jag blir helt varm inombords :)
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K