Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svängelska utan sväng, men väldigt talande


Rent skitsnack...


Han trodde
att
han hittat

sin roll

-

Han insåg
att
det var

det han gjorde

-

Han hade
hört
ordet uttalas

skrev det på sin CV

-

Han var inte
bara
inteligent, duktig och magnefik


Nu skulle han sprida
sitt
budskap om andra människors

liv

-

Han visste dock
inte
att hans svängelska drömmar

sa mer om honom
än vad han själv trodde

-

Han ville vara en
poet
men allt som kom ut
var bara det han själv hade

skrivit

på sin CV



Poo Eat



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 12:32



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Anar någon form av nederlag i texten men vet inte..
Den får mig i all fall att undra och spekulerar om både ditt och datt...här och där...
Skitsnack är alltid tråkigt och blir det dessutom på sväng-
ä(e)lska...usch!
Ett bra budskap!
Kramiz
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris