Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delar

Stor del av mig säger ingenting
Tyst uppehåll
Stora delar av min skalle andvänds aldrig
Mycket blod cirkuleras inte
Lite hjärta i mina handlingar
Lite hjärna och lite liv
Mycket kött
Mycket kött andvänds
Men ingen frågar var min själ tog vägen.




Fri vers av DoktorKnark
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-11-10 18:19



Bookmark and Share


    söötsnö
otroligt bra!
tack
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

DoktorKnark