Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det där om smugglingen i småbilar stod att läsa i en gratistidning härom dagen, faktauppgiften om damväskor är helt enkelt vanligt umgänge med damer i skilda åldrar och deras (ibland) inhandlande av en dylik väska


Vad en damväska kan tänkas innehålla








I sydafrika finns det folk som smugglar
kor och getter i folkvagnar
smugglaren monterar bort baksätet
och får genast plats
med två kor
och sju getter

en svensk kvinnas damväska
är inte långt ifrån lika packad
med pryttlar

de ser så nuttiga och goa ut utanpå
men vänds de upp och ned
när alla fack är öppna
så verkar det räcka till åt tre väskor
och en lokal loppmarknad






Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP