Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kontaktannons har ni prövat det ? om jag skulle skriva en så skulle den delvis se ut så här:) nån som är intresserad ??*ASG*


Kontaktannonsen (den jag söker)

Jag hade en kvinna som var född till att vara fru
Men det är över, och jag vill ha något annat nu
En dag fick hon mer än nog och sökte sig en äkta man
De sa att jag förlorade henne men det kändes som om jag vann

Hon tog nog det mesta då hon gav sig av
Men jag tror att jag behöll mina krav
Mina längtan var det ända som fanns kvar
Skickar min annons och väntar på svar

Beskrivningen av kvinnan för mig
Känner du att den Stämmer på dig
Du ärFylld av liv, sugen och vild
Du är Kvinna fyrtio plus och skild

Jag har skymtat sådana kvinnor och vill ha mer
Hon antyder en massa men lovar inget då hon ler
Hon ska ha det där som du aldrig kan sätta fingret på
En önskan om att vara en och en men ändå två

Vågor i kyssen, eld i blicken, och vind i håret
Drunknar blicken, och tanken smeker insidan av låret
Det är något i en klass för sig som inte alla har
Om det finns någon gud så är säkert hans svar

Jag har en dröm, har skapat mig en bild
En kvinna fyld av liv, sugen och vild
Någon som inte längre är gift
Men som har en nyupptäckt drift

Du som har en kropp fylld avvärme och liv
Du som inte ser virkning som ett alternativ
Du som vill leva, och älska länge till
Du som känner och lyssnar till vad själen vill

Sluta leva bara för att andra säger så
Det finns ett liv, en värld för oss två
Kom vi kan vara blommor, kom vi slår ut
Trots att våra tidigare relationer tagit slut

Har du också prövat och vet vad du vill
Kvinnan för mig är dte här och mer där till
En kryddstark personlighet framför en mild
Du är en kvinna fylld av liv, sugen, och vild

Jag vill ha nån som är allt annat än mitt X
Vill du att jag ska smeka din själ då vi har sex
Vi kan leva lite mer än vad vi tidigare gjort
Njut så mycket som möjligt för att livet går så fort

Vi låter de andra prata för vi har annat för oss
Kan vi inte ses snart igen, vi försöker komma loss
Vi hittar på något kul, något som blir ett minne
Jag är öppen för alla förslag, ska vi ses om en timme




Fri vers av PPQ
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-03-16 23:07



Bookmark and Share


  odyne
det är ju mig du söker.....
2005-01-24
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ