Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

När jag inga toner hör
och ingen sång kan se,
Det betyder att jag dör
och aldrig mer kan le




Fri vers av DoktorKnark
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-11-10 23:39



Bookmark and Share


  Serapis VIP
En liten fin hyllning till musiken.
Inte mycket att säga om formen, den håller måttet.
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

DoktorKnark