Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kopierade titeln från dig eva m h ... sorry...


Krigsbarn


han bär kriget inom sig
dämpar vulkanutbrott
med sin kropp

blivit skicklig i konsten
att tämja vilda hästar
till skydd mot hysteriskt
sparkande hovar

balanserar så att krutdurken
inte ska explodera
över infernot
håller järnkontroll

har självmordsbombarroll
att trycka på utlösaren
är lika med krigsutbrott
då han själv sprängs i bitar











Fri vers av Marreb
Läst 627 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-11 08:59



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så starkt och välskrivet!!
2007-12-07

  Diffusiaria
stark
2007-12-07

  Lejonhjärtas poesi
Starkt!
2007-11-11

    eva m h
Starka krafter att kontrollera!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb