Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se det (s)om du vill..


Inälvor




I sköra
röda klänningar
dansade de

in

natten







 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-11 19:59



Bookmark and Share


    Bim
...ordkonstnär Herr Morris,-så skört och starkt på samma gång.Hälsn.Bim
2007-11-12

  Hildegun Relefors
Det var en rolig ordvändning!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris