Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dåsiga fingrars oberoende vilja att förstöra för sig själva

mitt hjärta tog livet av sig
eller ja, självdog...
orkade liksom inte med mer
jag tror jag förstår varför
det är enkelt
allt viktigt försvann
viktigt är här vad som är viktigt för en pubertal pojke/man
hela känslostrukturen checkade ut
jag försvann
ville dö
hoppades
rationaliserade bort det smärtsamma
la på locket
kopplade bort alla stora känslor
jag \"lyckades\" forcera bort åtrå, kärlek, hat, lycka, glädje
när det gäller självet
det är lätt, har alltid varit lätt
jag finns inte
poff
borta
dessa ord finns inte
ingen känsla
allt inuti är dött

satans självömkan... t.o.m. jag blir uttråkad av det här blahat...

hmm... borde nog sova lite



/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 92 gånger
Publicerad 2007-11-12 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen