Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min dröm

Älskar du mig ändå

Utan oro

Full av tillit

Hela tiden


I min dröm

Är vi ett

Djupt älskande

Omtänksamma

Hela tiden




Dagbok av EMITSTI
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 04:43



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
vacker.....
påminner om arioso
kb
2008-04-27
  EMITSTI