Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan riktning

Befinner hon sig nu

 

Ändå har hon färdats

På samma väg

 

Genom hela resan




Fri vers av EMITSTI
Läst 534 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-12 01:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Bra text!
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI