Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite nyfiken ...

... men lätt uppfattad som udda ...

 

... bara lite omtänksam ...

 

... men lätt uppfattad som konstig ...

 

... bara ...

 

 




Fri vers av EMITSTI
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-31 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI