Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en taggtråd genom bröstet

river du sönder mitt hjärta

 

Som en gud

Lämnar du min värld

 

Som en vålnad

Fortsätter jag att leva

 




Fri vers av EMITSTI
Läst 528 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-26 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI