Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon vid hennes sida vill henne väl

Lyfta upp henne

Ta med henne

Men

Hon ser ju inte ut som alla

Andra Nedsänkta

 

Men

Varför vill hon inte av mig

Bli Hjälpt

 

Men

Varför säger hon inte ens

Tack Så Mycket

 

Och Följer med

Mig

Jag Som Vill Henne Så Väl




Fri vers av EMITSTI
Läst 553 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-26 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI