Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nattfjärils memoarer skrivs aldrig i jagform


som puppa förde hon en behaglig tillvaro

men så utvecklades hon till en vacker fjäril




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 426 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-11-18 09:33



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
J som puppa
A ldrig nån pinuppa
H elt annat då
A tt som fjäril
* vandra på
* och inte bara
* påhäng på
* namnet få...
2007-12-09

  KristinaE
.. puppstadiets vilsamma längtan!
2007-11-20

  Nina V A
vilken otrolig titel den skvaver emot alldeles rätt håligheter och finner sin mening i din text, bristningen känns som en explosion rakt in i medvetenheten
2007-11-18

  Mari N
Så tragiskt. Jag vill nästan gråta. Förbi redan innan...
2007-11-18

  isabel louise
vacker titel... fint (lite) vemodigt budskap...tack
2007-11-18

  Cris
Ja, då kan det bli lite knivigare..
2007-11-18

  Lilla My* VIP
Sorgligt om en vacker utveckling stannar kvar i puppan och den vackra nattfjärilen räds ljuset...
2007-11-18

  Hildegun Relefors
Fyndigt men sorgligt och säkert sant!
2007-11-18

    Nattviol
en fantastisk titel!

men titeln väcker frågor hos mig,
jag vill fråga varför... kanske det
är så uppenbart att jag missar
poängen..kanske..

nog längtar vi alla puppan, längtar kramen
av noga vävt silkestyg, längtar
tillbaka - när tillvaron kastas
hårt på en... då längtar man hem!

tack för att jag fick
ta del av dina vackra tankar!

: )
2007-11-18

  Maria Zena Viklund
ja allas våra Bodisatwa !
2007-11-18

  nettizen
som rosenknoppen som finurligt gömmer sin skönhet tills hon en dag springer ut i blom. :)
2007-11-18

  glittertindra
och alla är vi oansenliga puppor med ett outsägligt vackert innehåll...
2007-11-18

    Maria Malm
Det är utveckling, det.
2007-11-18

  Inkarasilas
Älskar Titeln bara den får mig att jubla och hey håller med, metamorfos, sssssnyggt!
2007-11-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Med få ord har du fått fram nåt väldigt vackert//B
2007-11-18

  Michaela Dutius
Det mest fantastiska jag vet att det bor en vacker fjäril i den oansenliga puppan
2007-11-18

  devilsangel
Fascineras verkligen av detta fenomen...att en puppa kan bli en fjäril...Vackert skrivet!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk