Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte för att vara kall...


Hårda ut




Lägger den mjuka sidan

inåt

så du skall kunna gå



stadigt





 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 14:27



Bookmark and Share


    eva m h
Snacka om anpassning!!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris