Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryckssätt

Jag säger norrsken
du säger änglars dans över himlavalv

jag säger månen är halv
du säger månskensförgyllande vinternatt

jag säger ord
från din mun ringlar honung
dina ord blir dyrbar skatt

som jag låser in i min skattkista










Övriga genrer av prima donna
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-11-12 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna