Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blaha (del 75, en avbruten tunga talar)

en nål skall sättas fort, kraftfullt, ömt och exakt
lokalisationen är värd omtanke
en nål i armväck är störande
alltför högt på handled likaså
på hand fungerar, men tänk på vilken hand som används oftast
är vänster dominerande eller höger
egentligen är nog handled bäst
bara handen har full rörelsefrihet
även vid injektion eller infusion
dock är precision värd att tjata om
det gör inte ont när venen missas men obehaget är etter värre
gör det helst bara en gång med god planering i bakhuvudet
och påminn patient att det inte är en hård nål som ligger kvar
slangen som ligger kvar i ådran är mjuk och väldigt följsam

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 123 gånger
Publicerad 2007-11-12 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen