Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omgjord nygjord.


Existens

Tomma droppar på golvet av aska.
Slitsam existes.

Blodiga händer på golvet inatt.

Röda sjöar bland kläder och damm
sista existens.

Igår var igår, idag är idag, imorgon är inte mer..




Fri vers av Miraqulix
Läst 910 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 08:46



Bookmark and Share


  Mangetsu
Jag känner igen känslan som du så skickligt väver in i denna dikt. Den är svårtfångad, men du fångar den. Ordvalet är perfekt.
2008-02-16

  daniele
gillar denne mörka skönhet..
2008-01-07

    Prasadacarin Busk
tycker om första strofen

sen tappar den \"David\" på något sätt.
Men jag tror att du kan jobba med den =)
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix