Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ser bara det vi lärt oss att inte blunda för.


Av jord är du kommen



Himlen ruggade


skakade av sig

små änglar

som kastades ut

ur sitt bo



sköra



lätta



men ändå
så tunga


att de föll


ljudlöst
mot marken

där

de skulle möta
jorden


för att åter
födas

in
i våra själar


av jord är du kommen

Den gamle mannen
avbrött den lilla flickas
koncenterade blick
genom fönstret
med orden

\"Ser du hur det snöar...\"



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-13 13:23



Bookmark and Share


    Erika H
Mjukt och smeksamt. Vackra tankar om det vi inte kan se men som finns ändå.

På olika sätt. Hos var och en.

Välskriven text med en skön avslutning.
2007-11-16

  Lilla My* VIP
Änglar som sakta singlar ner mot marken..idag...men oxå andra dagar..då de finns mitt ibland oss...*öppna sinnen ser*
En vacker finurligt skriven dikt om änglarna vi ser men ändå inte..
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris