Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsmak

Jag ritar kartor
för dig att följa
skriver lagbok
om dina ord

kastar spikmattor
till dina fötter
tror att du hittar mig
i ditt blod

spåren måste leda
till någon jag vill ha

när du finner mig
så tvätta av dig
vill inte ha blodsmak i min mun




Övriga genrer av Tini Tut
Läst 1330 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2007-11-13 18:36



Bookmark and Share


  Andy33355
Ger denna en varm applåd! Jag tycker bäst om det första stycket. Det fick mig att vilja läsa dikten och se vart orden ledde. Riktigt bra skrivet!
2011-04-05

  Ola Rydberg
Riktigt bra
och ja spikmattestycket
var snyggt

plus för bra slut
2010-07-13

  dead_prez
bra. och

kastar spikmattor
till dina fötter
tror att du hittar mig
i ditt blod


satt som en hälspark över levern.
2010-07-09

  Ingmar Hård VIP
man kunde hoppas man var lite yngre!
väl skaldat unga dam!
2010-07-07

  Pauline Pousár
Mums!!
Pulsen ökade ett steg när jag läste detta! Härligt!!
2010-06-24

  peter markurth
stark
2009-08-09

  Mats Henricson
Ett brev med ett innehåll som andas djupaste bitterhet och frustration, men det går alltid att finna en strimma av ljus i det nattsvarta mörkret !!
2007-11-23

  Lasseman VIP
Ja det är rätt!.. bara visa vart skåpet skall stå! gillade den här! hård, tuff men rättvis!.. stå på dig Tini..
2007-11-15

    Amoreboy
gillar tuffheten och den milda våldsamheten i din texter!!fint
2007-11-14

  Shininkagemusha
\"spåren måste leda
till någon jag vill ha\"

Så enkelt och så svårt är det. Träffsäker formulering.
2007-11-14

  IamOmega
hård men bra
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut