Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet
Ett ögonblick en sekund
Var tog det vägen, allt jag sagt och gjort är förbi.
Inget att ångra, inget mer att förstå.
Är livet så enkelt?




Fri vers av "Sarolle"
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-11-13 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

"Sarolle"