Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven känsla

En kittlande tanke liksom fjädern stryker över dim omogna kropp
Får mig att le
Känslan här och nu?
Tar ett djupt andetag, andas ut
Den lätta fjädern, andas bort...
Ensam kvar med flera tankar, men endast en känsla...




Fri vers av "Sarolle"
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

"Sarolle"