Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli hel

Två vilsna själar trevande i mörkret.
Letande efter ljus i mörkret.
Vi fann varandra, två trasiga hjärtan, beredda att offra allt!
Längtan efter att bli hel..
Liksom träden förlorat sina bruta grenar vill växa sig stark och bli hel.
Stå emot vindens starka vindar!
Två trasiga hjärtan hade bara kraft att hela ett.
Ty det andra förblir trsigt...
Letande efter en ny själ, som kan ge kraft och mod att finna evig lycka.




Fri vers av "Sarolle"
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

"Sarolle"