Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten

havet har ingen fast punkt

blått är allomfattande

även, ibland, inte blått

utan svart... eller grönt

eller något annat

färgen spelar ingen roll

det är vatten

vatten är liv

liv är fast

blott en enda liten punkt

vatten är...

allt annat

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 109 gånger
Publicerad 2007-11-14 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen