Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att avläsa skymningstanke på avstånd...

i timmarna två
under en himmel
bakom ett träd
bredvid en sten
och en annan sten
ligger en pappersbit
ihopknöglad och bortkastad
på denna bit daggvåta papper
står det skrivet en rad
med hackiga bokstäver
i blåskimrande, utsmetat bläck
ord som målar en bild
av en enda overklig händelse
som aldrig har hänt
för att någonting fattades
kan du gissa vad...?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen