Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem talar du med i ensamhet?



väck mig inte om jag somnar
jag har så svårt att vakna
för... jag kan inte sova
så väck inte mig
om jag inte ber om det

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-11-14 01:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Snyggt poetat- men jobbigt att intekunna sova
2007-11-14

    Charlotte S
Coola rader. Krävs lite engagemang men du har ju stilat ihop ett helt arrangemang. Haha. Här sitter jag och är glad, den är ju faktiskt lite vemodig också!
2007-11-14

    Torparn
skön text. tycker du om mina?
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen