Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytterliggare en fågel flög in i högspänningsledningen med flit...

en evighet
eller två
men inte fler

kanske en vilsen dröm
ett förlorat hopp
eller en förstörd tanke
någonting annat

ett bortglömt ord
välanvänt då, inte nu
en stavelse, två... tre
en bild i ord, flera ord
någonting utstuderat
eller väldigt enkelt
kanske t.o.m. trivialt

det hade varit så perfekt
så här i efterhand
att inte ens försöka
kanske inte ens vilja

det hade inte förändrat någonting

fast... jag hade sluppit minnet

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen