Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya Steg - våga gå vidare



Nya steg

Nya tider

Nya utmaningar



jag är i stånd att byta jobb och bryta mig ur mitt gamla

det är så läskigt så jag kan knappt andas



ska jag få värdera mig själv och få känna att jag kan och är bra

ska nästan tio års erfarenhet få kännas inom och få betyda något



oj oj oj vad det är pirrigt och läskigt - och ofantligt spännande


ska jag våga ta ett nytt steg framåt


min bristande självkänsla och min själv värdering (läs o-värdering) får mig att hålla hårt i min trygga invanda miljö - det är svårt att omvärdera och erkänna att jag är bra och att jag kan


samtidigt vill jag så jag inte kan sitta still

det spritter och bubblar i kroppen


utmaningar kom till mig

värde - JAAAAAAAAAAAAAA



ååhhhhh åhhhhhhhhh vad vi är rädda och glada



NY FRAMTID VÄLKOMMEN





Fri vers av Nova-Liv
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 11:01



Bookmark and Share


    Stella Stol
Härligt - läskigt
Läskigt härligt!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv