Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

Du var försenad...

 

 

Våra klockor

på armen

stämde inte helt överens

 

men våra biologiska klockor

tickade bara

mot varann. 




Fri vers av Patrick K
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-14 22:01



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K