Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar o fantasier


Hon log och Sa

Hon log och sa
bli inte rädd
när jag närmar mig ditt innersta
ditt hjärta
din själ

Hon blinkade
med sina underbart vackra ögon och sa
det jag kallar kärlek
det jag kallar känslor
är som en nykläckt ros i din hand

Hon sa
släpp dina drömmar
släpp dina fantasier
för här står jag
berädd att dela detta liv som du & jag..

Inga tomma nätter
inga tomma dagar
det kommer inte att finnas mer

För jag tror på oss
det brinner en eld
som säger att vi ska leva
leva för alltid
bara du & jag




Fri vers av almqvizt
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-05-07 13:02



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Jättefint! Så känns det när det är RÄTT! /mia
2006-12-05

    Bängbulan
Bara du & jag
ord som tilltalar mig
och hon sa
små ord som betyder såå mycket
2006-11-14

  Manal
vilken dröm - dne har vi väl alla. Vackert
2005-05-08

  Bella
Jag *ler*

Vackert!
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt