Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsnjutaren

En sann livsnjutare är väl en,
som slår hammaren med all kraft
över tummen,
bara för att få njuta av hur skönt det är
när värken släpper.




Fri vers av Arne Lärnhem
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 14:19



Bookmark and Share


  To
Lustig livsnjutare men jag läste din text, nickade och log.
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Arne Lärnhem