Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas publik

Som ett löv faller från sin gren
Förblir sökandes för att skymma sin natur
För allt är ju inte bestående, vi kan alltid undra hur
En blomma för dess färg, blad, mjuk och len
Ändå för en kort tid visar oss en gåva om så ren
Att dess like kan få känslan att blint se
Om händelserna i just våra möten kan ge
Påminnelser från en speciell skönhet som är så unik
Att ett speciellt minne blottas enbart för känslornas publik




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi