Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlagsmord

Jag tänker döda hela jävla familjen Bonnier
och nu kanske ni säger att \"Men är inte du pacifist\"?
Jo, men jag ska fan ta mig förvandlas till en riktig ligist.
En amerikansk tonåring som tänker 9 mm trånga tankar
om att hämnas på de som har gjort dem orätt.
Men vad är det för sätt?
Ska ni verkligen bara sitta där som en apatisk publik
medans jag begår grova våldsbrott?

Fick inspiration när jag hörde om Promoes dräpande av Murdochbesten.
Men visst kan jag tänka mig att gå måttligt lindrigt fram förresten.
För sålänge jag bara får utnyttja mitt kreativa sinnelag,
så kan jag tänka mig att i efterhand gå och bikta mig hos den katolska prästen.

Jag lär mig av den bäste mäster Gråben när jag planerar mina dåd,
för tillochmed en fattiglapp som jag har nog råd
med att köpa alla mina prylar från ACME.
Beställningar går ut efter både rymdraketer och den gasdrivna cirkelsågen,
ja, jag ska beställa vartenda apparat och mordvapen i katalogen

Och för att parafrasera Robert Broberg kan jag säga att
min bil inte är särskilt lik Bonniers bil för deras bil är snart en likbil,
och ej heller är mitt liv som deras stil men jag tänker avsluta deras livsstil

De kommer skrika på brandkåren
att \"Den Dåren har tänt eld på bonnierförlaget!\"
Och i skuggspelen av ruinernas brand
ska jag tokdansa med de refucerade författarna från A-Laget

För när jag dödat stropparna i Bonniers klan
ska jag skrika i oklartext
att revolutionen har anlänt till stan!
Ja, se på fan!

Utan deras grammatikfascister släpps våra ordsmeder fria att
släppa konvolut efter konvolut av episkt och horribelt skrivna mästerverk.
Och sådana ordsatser ger \"härskarrasen\" tandvärk.
För det finns vissa ord som är mer främmande för familjen Bonnier än för andra

såsom lycka, Kärlek och att hålla om varandra.




Fri vers av Korpral Kavalkad
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korpral Kavalkad
Korpral Kavalkad