Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmor

Hon dansar svårsmält tango över mina revben
när hennes fingertoppskänsla förvandlats till en oöppnad julklapp
finns det få scenarios kvar som inte kräver tystnad
Så jag kastar mig över erbjudandet som en utsvulten vildkatt

ur hennes mun bildas hiroshimas skugga
ruinerna av det som en gång enbart var fritt och vackert
omvävs under samma förhållanden som de en gång började
allt rivs upp och inga sms i världen kan rädda det

jag letar förbjudna strofer och gamla citat
för att ge mig själv återupprättelse
men i en värld av snabba blowjobs och höftben
kan inget rädda det som aldrig funnits

Hon sjunger undergångssymfonier över min ljumske
när hennes tunga förvandlats till ett svampmoln
finns det få verkligheter kvar som inte kräver utandning
Så jag kastar mig över henne som en desperat hankatt

förlorar mig själv i dimmor av det som skulle kunna kallats för begär
men som nu enbart rättfärdigar svek och förvridna ord




Fri vers av Korpral Kavalkad
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 22:42



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
du äger hantverksskicklighet mitt barn, men detta är to much pretto för att du ska kunna gå vidare som skrivare, hold up
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Korpral Kavalkad
Korpral Kavalkad