Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spontant Veganrim

Ibland undrar jag om snygga människor vet om att de är snygga
skygga människor vet ju om att de är skygga
folk som säger potatis istället för potäter
och sådana som bryr sig om vad de äter

för för varje anti-scan tokvegan som äter en banan
tuggar en köttatare i sig tre hela kor
och sedan bär skinnet som skor




Fri vers av Korpral Kavalkad
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 23:06



Bookmark and Share


  dead_prez
fulkomligt "jaha"
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Korpral Kavalkad
Korpral Kavalkad