Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en skala (Riktig version)

På en skala av åtrå
så väger din frånvaro tyngre
än någon annans närvaro

så jag säger Nej Tack




Fri vers av Korpral Kavalkad
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-18 22:37



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Men jag tycker den var ganska stilig ändå. Trots den var halv och inte hel.
:)
2009-07-05

  Korpral Kavalkad
okej, sidan vägrar ta emot hela texten. Bara ignorera det här
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Korpral Kavalkad
Korpral Kavalkad