Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvär?

Att glömma är något jag tror alla skulle vela, att drömma är någat man skulle vilja dröja sej fast vid.

Men att sedan få ett besked man inte vela, att se det där lätta fördriva, att sedan bara kunna leva i ett mörkt rum, att vara fast bland fyra väggar skulle ingen vilja.

Att det ska behövas kännas så jobbigt inne hos en, men att beöva gå med ett leende på läpparna mot andra, kan kännas bra jobbigt i vissa fall.

Att lyssna på hööög musik kan vara lätt roat, att lyssna tills man inte hör något mer, är som att få en dos förlamning i kroppen.
Men att vilja ha förlamningen i kroppen istället för musik i öronen är väl inget man ska önska?

Men att sedan träffa en person som får en att glömma är en lycka man sent får glömma.
Å tacka gud vet jag, att vissa kännslor man ej vill förtöja.

Tackar, jah vem ska man tacka för lyckan man får? gud eller personen i fråga?

Jag väljer nog personen, för gud har jag aldrig litat på, däremot djvulen som får mej både att känna sorg och hat, för det är två kännslor jag råkar vara bekanta med.

Att längta till dagen, eller att natten ska komma så att man förtvivlan ska glömma och då få resa till drömmens värld är något man gör.

Att drömma är en lycka vi har, att få glömma det hemska som vart.

Trött nu på frågor jag får; hur jag mår, hur jag är.

Vilja förtvivlan få bort, omöjligt med suddet jag fått.
Vad är det för jävla sak, att kunna sudda ut blyerts men ej de mina besvär jag vill få bort.

Nu jag sluta skriva måste annars jag kramp i mina fingrar får.

Ha det gött å sluta grubbka över sår du fått.




Fri vers av ...-Undrar-...
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 02:24



Bookmark and Share


  Thurizas
ja ett sudd för att kunna radera saker och eller personer i ens omgivning skulle jag då fan vela ha. vet några direkt jag skulle sudda ut lite i kanterna på bara för att jävlas. gud är en gubbe,och är nog jävligt gammal och dement vid det här laget. då litar jag hellre till våra inre behov. vi behöver så mycket mer än guds \"kärlek\" som han visar oss??? uj uj..nu får jag nog de där religösa jävlarna på mig igen här...öhm.. ja men då får det väll så vara,,bring it on! sedan tror jag inte djävulen är en ondsint sak heller,,han/hon vaktar över våra basic behov bara. djävulen behövs för att fixa vardagen. och hur skulle en del av oss kunna ta sig framåt om dom inte fick en rejäl jävla spark i arselet av djävulen?djävulen är en vän på många sätt.tar fram saker i ljuset åt oss. att le åt folk och inte känna för det,,fy fan ja..en del av vardagen visst? att försöka bära en fasad som alla andra ,men misslyckas rejält.därav dom där dryga frågorna om hur det mås osv. och varför frågar dom egentligen? tål dom saningen? ja ja..
men en sak är klart som solsken och glada hundar, drömmar skall man hålla hårt fast vid,dom tar oss framåt!

härligt poetat!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

...-Undrar-...
...-Undrar-...