Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bränner,bultar och svider...

Det bränner det svider,
bultar och slår.
Kan du inte sluta?
Kan du inte förstå?


det blöder,
läppen sväller.

Blå är min nya färg, med inslag av lila.
Flera märken över kroppen.

kan inte se, ögat trasigt.
Kan inte prata, läppen sprucken.

Ont i kroppen,
ont i musen.
Så hårt du bangar på.


Blöder vid ögonbrynet,
tror några revben är knäckta,spruckna,sönder?


Det svider,
bränner och svider.

ONT!

Om jag ändå vore död,
slippa dej och orden du kastar omkring dej.

ONT!

Det bultar,
slår och bultar.
Som om jag hade flera hjärtan.

Kan inte se dej, Tack och lov!
Kan inte svara dej, Aj då!

Slår och skriker, tar en grogg.
fortsätter, slå och skrika.

Jag står inte ut!


Du är inte hemma,
antagligen på krogen.

Tar en kniv,beväpnar mej.
Skär till,armen blöder,svider och blöder.

Gör det igen,smärtan rinner ur mej.
Svider gör det,
visst.

Men det är skönt.
Skönt att veta,
att jag fortfarande har kännseln kvar.

Du kommer hem,
ser mej sitta på golvet med kniv och blödande arm.

Du skriker,
att jag är en idiot,
att jag är sjuk.

Hur kan jag skada mej själv?

Fattar jag inte hur mycket jag betyder för honom?

Han är rädd om mej.
fattar jag inte det?

Han älskar mej,
varför förstår jag inte det?




Fri vers av ...-Undrar-...
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-24 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

...-Undrar-...
...-Undrar-...