Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- So good, so true..

fråga inte om det hänt nått svaret är ändå Ja...
fråga inte hur jag mår, jag mår Skit...
fråga inte om det finns nått du kan göra För det finns det inte...


låt mig lida, låt mig förtvina. låt mig gråta, låt mig skrika.


det finns inget du kan göra mer än att se mig så här.



försvin, jag vill inte se dig,

försvin, jag vill inte höra dig.

"det kommer bli bättre med tiden..." - är det vad du tänker säga till mig?

dra åt helvete!



jag vill inte se,

vill inte höra,

- dina tröstande ord


jag förtjänar att lida,

jag förtjänar att förtvina.

jag förtjänar att försvinna från jorden yta!


låt mig ruttna, låt mig lida, låt mig gråta, låt mig skrika.



-jag orkar inte mer

-jag vill inte mer

-jag sa förlåt, vad mer vill du att jag ska göra? det ända jag kan är att låta dej vara. men...

jag vill INTE, jag KAN inte...

låt mig gråta, låt mig skrika..hör du mig? ser du mig?

jag är inte rädd för att dö...

men gud så onödigt...varför?





Fri vers av ...-Undrar-...
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-20 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

...-Undrar-...
...-Undrar-...