Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stillhet är nödvändig Men det ska vara \"rätt sort\". Uttråkning är mördande dyster. Men stilla förnöjsamhet är bra för själen. Jag vill tro att det är läkande i sorgeprocessen.


Stillhet


Tyst och stilla
som när första
snön har fallit
och dämpar
alla ljud

Stillhet
inombords
så länge
sedan att
jag inte
minns. . .

. . . en nåd att stilla bedja om




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-16 10:35



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Du skriver så man blir så lugn... tack för det!!!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP