Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obundna blommor


Underborden



ovan mark
med fötterna på jorden
flyger vi

under borden

där känslan dansar
blind

av kärlek




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-16 14:54



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris